Cod securitate

Credit negarantat Divers

Editeaza datele
Banca: Banca Comerciala Romana (BCR)
Compara cu alte credite
Acorda calificativ
Recomanda acest credit bancar unui prieten
Moneda
RON
 
Suma minima
3,000 RON
 
Suma maxima
44,000 RON (88000 pentru clienti cu istoric; cu prezentarea unui codebitor)
 
Perioada minima
1 zi (ON)
 
Perioada maxima
5 ani (cu exceptia acordarii in scop de refinantare clientilor cu istoric: maxim 10 ani.)
 
DAE
17.11 % (Calculat pentru suma de 10000 RON si perioada de 5 ani.)
 
Rata lunara
243 RON (Calculata pentru suma de 10000 RON si perioada de 5 ani.)
 
Modalitati de plata
La orice sediu BCR, in numerar (inclusiv in ziua scadentei); utilizand Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR, din contul curent in lei/valuta, prin ambele componente: Alo 24 Banking - efectuare operatiuni prin telefon si Click 24 Banking - efectuare operatiuni prin internet (se completeaza in prealabil Cererea - Contract de acces la Serviciu); la orice ATM din reteaua BCR, prin intermediul cardului de debit (se incheie in prealabil Conventie), prin Direct Debit, Standing Order, pentru creditele acordate in lei.
 
Modalitati de acordare
Sumele se pun la dispozitia clientului prin cont separat de imprumut. Platile se efectueaza prin alimentarea din contul separat de imprumut a contului curent, cu sau fara card de debit atasat, de unde se pot efectua plati catre terti, dispuse prin ordine de plata sau ridicari de numerar.
 
Destinatie credit
Se acorda pentru satisfacerea nevoilor personale ale imprumutatului.
 
Solicitanti
Persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.
 
Grad de indatorare
- (Gradul maxim de indatorare se stabileste pentru fiecare client in parte si depinde de profilul de risc, comportamentul de plata, venitul net eligibil al acestuia etc.. Venitul net eligibil este determinat prin deducerea din venitul net a cosului minim de subzistenta, precum si a altor angajamente de plata lunare (de alta natura decat creditul): chirii, asigurari etc.)
 
Salarii
- (Da, inclusiv tichete de masa, diurne.)
 
Pensii
- (Da)
 
Chirii
- (Da)
 
Dividende
- (Da)
 
Alte venituri
- (Depozite si dobanzi bonificate la aceste depozite. Orice alte surse de venit dovedite prin documente legale.)
 
Dobanda
15.90 % (Nivelul dobanzii poate varia in functie de relatia clientului cu banca: istoric de creditare si comportament bun de plata, vechime si continuitate in munca, salariu incasat in cont BCR, intre 14.9% si 19.9%. Dobanda finala pentru un credit se afla numai dupa efectuarea analizei de catre banca.)
 
Tip dobanda
Fixa
 
Comision de analiza
- (250 RON inclus in credit. Nu se percepe pentru clientii care incaseaza sau vor incasa salariul sau pensia intr-un cont BCR si pentru clientii care refinanteaza credite de la alte banci.)
 
Comision lunar
- (5 RON pentru creditele cu valoare mai mica sau egala cu 10000 RON.)
 
Rambursare anticipata
1.00 % (1% daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit este mai mare de un an, respectiv 0,50% daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit nu este mai mare de un an.)
 
Alte comisioane
Comision unic 10 EUR echivalent RON pentru prestarea serviciilor cuprinse la data solicitarii imprumutatului sau coplatitorului/coplatitorilor in lista de tarife si servicii afisata la sediul Bancii.
 
Garantii
Asigurare complexa atasata, in functie de optiunea clientilor, creditelor de nevoi personale DIVERS EXTRA. Asigurarea complexa este oferita clientului, persoana avand varsta de intrare in asigurare cuprinsa in intervalul 18-60 ani impliniti, doar impreuna cu asigurarea de viata, in conditiile standard impuse de catre societatea de asigurari. Aceasta asigurare este valabila si se emite doar pentru imprumutat chiar daca pentru un contract de credit exista coplatitori. Asigurarea complexa acopera urmatoarele riscuri: invaliditatea totala si permanenta, incapacitate temporara de munca si pierderea involuntara a locului de munca.
 
Asigurare de viata
Certificat de asigurare (asigurare de viata) oferit gratuit de catre banca, in conditiile standard impuse de catre societatea de asigurari, persoanelor care au calitatea de imprumutat si varsta cuprinsa intre 18 ani si 65 ani impliniti (la data semnarii certificatului de asigurare).
 
Copie act identitate
Da (Pentru solicitant, membrii familiei acestuia si daca este cazul, pentru coplatitor/i.)
 
Adeverinta de venit
Da (Talon de pensie, original sau copie, si decizia de pensionare, original sau copie.)
 
Copie carte de munca
Da
 
Fisa fiscala
Da (Aferenta anului precedent, original sau copie, cu stampila oficiala a angajatorului, dupa caz.)
 
Factura de utilitati
Da (Din luna precedenta sau cu cel mult 2 luni anterioare solicitarii creditului.)
 
Alte documente
Cerere de credit (formular tip BCR); Declaratia - acord pentru coplatitor/i, daca este cazul (formular tip BCR); Copii ale contractelor de credit pentru cardurile de credit/descoperit de cont/linii de credit/alte tipuri de de carduri, in cazul clientilor care beneficiaza de aceste produse oferite de alte banci;Alte documente solicitate de banca.
 

Acorda calificativ pentru Credit negarantat Divers

Alege numarul de stelute potrivit pentru Credit negarantat Divers
Aprobare rapida
Dobanda
Comisioane
Flexibilitate
Comunicarea cu banca
Ai recomanda acest credit bancar unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Parola

Nume

Cod de securitate
Cod securitate

Nu ai gasit creditul bancar cautat? Adauga creditul bancar

Adauga intrebare

Intrebarea (128 caractere ramase)
 
 
 
Cauta calificative: Profesori Medici Avocati Notari Arhitecti Contabili Traducatori Executori judecatoresti Evaluatori Institutii scolare Banci Produse bancare Asigurari Firme de asigurari Intrebari & Raspunsuri
Recomanda