Cod securitate

Credit imobiliar Casa mea

Editeaza datele
Banca: Banca Comerciala Romana (BCR)
Compara cu alte credite
Acorda calificativ
Recomanda acest credit bancar unui prieten
Alte documente
Cerere de credit (formular tip BCR); Certificat de casatorie sau hotarare de divort, daca este cazul (copie); Documente care atesta alte venituri realizate de solicitant din inchirieri, dividende, venituri realizate in strainatate etc.;Documente care atesta existenta surselor proprii de finantare ale imprumutatului: copie extras de cont, conventie; Extrase din documentatia cadastrala; In cazul in care clientul opteaza pentru virare salariu in cont BCR, adeverinta de la angajator privind obligatia de a vira salariul in contul BCR precum si declaratia solicitantului pe propria raspundere privind acordul de virare salariu in cont BCR.
 
Moneda
EUR
 
Suma minima
5,000 EUR
 
Suma maxima
400,000 EUR (Pana la 85% din valoarea garantiei, in functie de capacitatea de rambursare a solicitantului si a coplatitorilor acestuia, daca este cazul, precum si de garantiile constituite, fara a depasi 400.000 euro pentru creditele cu avans cuprins intre 15% inclusiv si 25% exclusiv sau 1.000.000 EUR pentru creditele cu avans de minim 25%.)
 
Perioada minima
1 zi (ON) (Nespecificata)
 
Perioada maxima
30 ani
 
DAE
7.47 % (Calculat pentru suma de 40000 EUR si perioada de 30 ani.)
 
Rata lunara
272 EUR (Calculata pentru suma de 40000 EUR si perioada de 30 ani.)
 
Modalitati de plata
Debitarea automata a conturilor curente la scadenta, indiferent de valuta creditului; la orice sediu BCR, in numerar (inclusiv in ziua scadentei); utilizand Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR, din contul curent in lei/valuta, prin ambele componente: Alo 24 Banking BCR - efectuare operatiuni prin telefon si Click 24 Banking BCR - efectuare operatiuni prin internet (se completeaza in prealabil Cererea - Contract de acces la Serviciu).
 
Modalitati de acordare
Viramentul in contul: vanzatorului locuintei sau al terenului; societatii de constructii care va executa lucrarea (esalonat in functie de graficul de executare a lucrarilor); furnizorilor de materiale/servicii imprumutatului, pentru plata serviciilor (manoperei), in cazul construirii in regie proprie.
 
Destinatie credit
Efectuarea de investitii imobiliare cu destinatie locativa (achizitie sau construire).
 
Avans minim
25.00 % (20% daca solicitantul realizeaza venituri in euro si 25% daca realizeaza venituri in alta moneda decat euro.)
 
Solicitanti
Persoane fizice in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.
 
Grad de indatorare
- (Gradul maxim de indatorare se stabileste pentru fiecare client in parte si depinde de profilul de risc, comportamentul de plata, venitul net eligibil al acestuia. Venitul net eligibil este determinat prin deducerea din venitul net a cosului minim de subzistenta, precum si a altor angajamente de plata lunare (de alta natura decat creditul): chirii, asigurari etc.)
 
Varsta minima
18 ani
 
Salarii
- (Da)
 
Pensii
- (Da)
 
Chirii
- (Da)
 
Dividende
- (Da)
 
Venituri din strainatate
- (Da)
 
Dobanda
7.23 % (Posibilitatea de a opta pentru dobanda fixa in primii 2 sau primii 5 ani: 7.65% clienti standard si 7.45% clienti cu virare salariu. Ulterior, dobanda variabila: 7.229% clienti standard si 7.029% clienti cu virare salariu.)
 
Marja
5.95 % (5.75% pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont BCR)
 
Dobanda de referinta
1.28 % (EURIBOR 6M valabil la data de 01.03.2012)
 
Tip dobanda
- (Fixa in primii 2 sau 5 ani, urmata de dobanda variabila.)
 
Metoda calcul dobanda
EURIBOR 6M + marja (5.95)
 
Comision de analiza
- (390 EUR)
 
Rambursare anticipata
1.00 % (daca rambursarea anticipata intervine intr-o perioada in care rata dobanzii curente aferente creditului este fixa: 1% daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit este mai mare de un an, respectiv 0,50% daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit nu este mai mare de un an. 0 daca rambursarea anticipata se face intr-o perioada in care rata dobanzii este variabila.)
 
Alte comisioane
Cost evaluare imobil: 300 RON inclusiv TVA pentru raport evaluare apartament; 400 RON inclusiv TVA pentru raport de evaluare casa/vila cu terenul aferent; 550 RON inclusiv TVA pentru raport evaluare si analiza tehnica initiala casa/vila cu terenul aferent; 200 RON inclusiv TVA pentru analiza tehnica pentru eliberarea unei transe casa/vila; 350 RON inclusiv TVA in cazul unul teren liber intravilan si extravilan. Comision unic: 10 EUR (sau echivalent RON) incasat pentru fiecare dintre serviciile prestate la solicitarea clientului.
 
Tip Garantie
Ipotecara
 
Codebitori
3
 
Garantii
Ipoteca si privilegii asupra altui imobil decat cel care face obiectul investitiei imobiliare, aflat in proprietatea solicitantului sau a rudelor de gradul I si II ale acestuia / coplatitorilor.
 
Asigurator
BCR ofera gratuit polita de asigurare a imobilului la BCR Asigurari Vienna Insurance Group, pe toata perioada de creditare, dar imprumutatul poate opta pentru asigurarea imobilului si la o alta societate de asigurari agreata de banca, costul politei fiind suportat in acest caz de catre imprumutat.
 
Alte detalii
Asigurare impotriva dezastrelor naturale (PAD - asigurare obligatorie a locuintelor), daca prin contractul/ polita/certificatul de asigurare facultativa nu au fost acoperite riscurile asigurate prin PAD, pentru imobilul adus in garantie. Asigurare complexa atasata creditelor CASA MEA BCR, in functie de optiunea clientilor. Asigurarea complexa este oferita clientului, persoana avand varsta de intrare in asigurare cuprinsa in intervalul 18-60 ani impliniti, doar impreuna cu asigurarea de viata, in conditiile standard impuse de catre societatea de asigurari.
 
Copie act identitate
Da
 
Adeverinta de venit
Da (Talon de pensie)
 
Copie carte de munca
Nu
 
Fisa fiscala
Da (cu stampila oficiala a angajatorului, dupa caz Talon de pensie (original sau copie) si decizia de pensionare (original sau copie).)
 
Factura de utilitati
Da
 
Acte proprietate garantie
Da
 
Extras carte funciara
Da
 
Observatii
In functie de nivelul avansului prezentat de client, dobanda standard se majoreaza cu 0,2 p.p. (pentru creditele cu avans cuprins intre 20% inclusiv si 25% exclusiv) si cu 0,4 p.p. (pentru creditele cu avans cuprins intre 15% inclusiv si 20% exclusiv).
 

Acorda calificativ pentru Credit imobiliar Casa mea

Alege numarul de stelute potrivit pentru Credit imobiliar Casa mea
Aprobare rapida
Dobanda
Comisioane
Flexibilitate
Comunicarea cu banca
Ai recomanda acest credit bancar unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Parola

Nume

Cod de securitate
Cod securitate

Nu ai gasit creditul bancar cautat? Adauga creditul bancar

Adauga intrebare

Intrebarea (128 caractere ramase)
 
 
 
Cauta calificative: Profesori Medici Avocati Notari Arhitecti Contabili Traducatori Executori judecatoresti Evaluatori Institutii scolare Banci Produse bancare Asigurari Firme de asigurari Intrebari & Raspunsuri
Recomanda