Cod securitate

Credit de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit EUR

Editeaza datele
Banca: Banca Comerciala Romana (BCR)
Compara cu alte credite
Acorda calificativ
Recomanda acest credit bancar unui prieten
Moneda
EUR
 
Suma minima
5,000 EUR
 
Suma maxima
500,000 EUR (Pana la 85% din valoarea garantiei ipotecare sau 90% din valoarea depozitelor colaterale, certificatelor de depozit, titlurilor de stat, scrisorilor de garantie bancara.)
 
Credit maxim din valoarea garantiei
85.00 % (din valoarea garantiei ipotecare)
 
Perioada minima
1 zi (ON) (Nespecificata)
 
Perioada maxima
5 ani (Garantate cu ipoteca imobiliara: 5 ani; garantate cu ipoteca mobiliara: 15 ani. 25 ani pentru refinantare.)
 
DAE
8.55 % (Calculat pentru suma de 10000 EUR, pe o perioada de 5 ani.)
 
Rata lunara
204 EUR (Calculata pentru suma de 10000 EUR, pe o perioada de 5 ani.)
 
Facilitati
Obtinerea preavizarii creditului in maxim 60 minute la orice unitate BCR sau telefonic, prin InfoBCR.
 
Modalitati de plata
Debitarea automata a conturilor curente la scadenta, indiferent de valuta creditului; utilizand Serviciul de efectuare operatiuni prin Canale Alternative BCR (internet sau telefon); la orice sediu BCR, in numerar (inclusiv in ziua scadentei).
 
Modalitati de acordare
Sumele reprezentand creditul acordat vor fi puse la dispozitia clientului prin cont curent cu sau fara card de debit atasat sau prin contul curent de derulare credit, in functie de optiunea clientului, deschis pe numele sau, din care se pot efectua retrageri de numerar sau ordona plati prin virament.
 
Destinatie credit
Rezolvarea nevoilor personale ale imprumutatului; refinantarea creditelor angajate la BCR sau alte banci.
 
Solicitanti
Persoane fizice, in varsta de cel putin 18 ani, care indeplinesc conditiile de eligibilitate solicitate de catre banca.
 
Varsta minima
18 ani
 
Salarii
- (Da, inclusiv tichete de masa, diurne.)
 
Pensii
- (Da)
 
Chirii
- (Da)
 
Dividende
- (Da)
 
Venituri din strainatate
- (Da, realizate numai din salarii.)
 
Alte venituri
- (Depozite si dobanzi bonificate la aceste depozite. Orice alte surse de venit dovedite prin documente legale.)
 
Dobanda
8.23 % (Posibilitatea de a opta pentru dobanda fixa in primii 2 ani: 8.65% clienti standard, 8.45% clienti cu istoric. In perioada urmatoare, dobanda variabila de 8.229% pentru clientii standard si de 8.029% pentru clientii cu virarea salariului in cont BCR.)
 
Marja
6.95 % (6.75% pentru clientii cu virarea salariului in cont BCR.)
 
Dobanda de referinta
1.28 % (EURIBOR 6M pentru Martie 2012.)
 
Tip dobanda
Variabila (Fixa in primii 2 sau 5 ani.)
 
Metoda calcul dobanda
EURIBOR 6M + marja 6.95%
 
Comision de analiza
- (390 EUR)
 
Rambursare anticipata
1.00 % (daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit este mai mare de un an, respectiv 0,50% daca perioada de timp dintre rambursarea anticipata si data convenita pentru incetarea contractului de credit nu este mai mare de un an; daca rambursarea anticipata intervine intr-o perioada in care rata dobanzii curente aferente creditului nu este fixa, nu se va percepe comision de rambursare anticipata.)
 
Alte comisioane
Comision unic: 10 EUR (sau echivalent RON) pentru prestarea serviciilor cuprinse la data solicitarii imprumutatului sau coplatitorului/coplatitorilor in lista de tarife si servicii afisata la sediul Bancii. Costuri evaluare garantii.
 
Tip Garantie
Ipotecara
 
Garantii
Ipoteca pe imobile existente cu destinatie de locuinta si/sau terenuri intravilane aflate in proprietatea imprumutatului sau a cel putin unuia dintre coplatitori, parintilor imprumutatului, fratilor imprumutatului sau sotului/sotiei imprumutatului (in cazul in care imobilul este dobandit inainte de casatorie), copiilor imprumutatului si/sau a coplatitorilor, socrilor si cumnatilor imprumutatului.Depozite colaterale/certificate de depozit cu discount/certificate de depozit la purtator constituite in sistem BCR/titluri de stat/scrisori de garantie bancara.
 
Codebitori
Maxim 3
 
Asigurare de viata
Asigurare complexa atasata creditului, in functie de optiunea clientilor. Este oferita clientului, cu varsta intre 18-60 ani impliniti, doar impreuna cu asigurarea de viata in conditiile standard impuse de catre societatea de asigurari. Aceasta asigurare este valabila si se emite doar pentru imprumutat chiar daca pentru un contract de credit exista coplatitori. Asigurarea complexa acopera urmatoarele riscuri: deces, invaliditate totala si permanenta, incapacitatea temporara de munca si pierderea involuntara a locului de munca.
 
Alte detalii
Asigurarea bunurilor imobiliare care constituie garantia creditului pe toata perioada de creditare la o societate de asigurari agreata de BCR si cesionarea politei de asigurare in favoarea bancii; BCR ofera gratuit polita de asigurare a imobilului pe toata perioada de creditare la BCR Asigurari Vienna Insurance Group, dar imprumutatul poate opta pentru asigurarea imobilului si la o alta societate de asigurari agreata de banca, costul politei fiind suportat in acest caz de catre imprumutat. Asigurare PAD.
 
Copie act identitate
Da
 
Adeverinta de venit
Da (Talon de pensie si decizia de pensionare)
 
Fisa fiscala
Da (cu stampila oficiala a angajatorului)
 
Factura de utilitati
Da
 
Acte proprietate garantie
Da
 
Extras carte funciara
Da
 
Alte documente
Cerere de credit (formular tip BCR); Certificat de casatorie sau hotarare de divort, daca este cazul (copie); Documentatia cadastrala; Documente care atesta alte venituri realizate de solicitant din inchirieri, dividende, venituri realizate in strainatate etc. (In cazul garantarii cu depozite colaterale, certificate de depozit cu discount, certificate de depozit la purtator, titluri de stat nu se solicita actul de proprietate al imobilului si documentatia cadastrala. Se solicita, in plus, dovada domicilierii la BCR a instrumentelor de economisire care vor constitui garantia imprumutului solicitat - conventie de depozit la termen/certificate de depozit cu discount, certificate de depozit la purtator.)
 

Acorda calificativ pentru Credit de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit EUR

Alege numarul de stelute potrivit pentru Credit de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit EUR
Aprobare rapida
Dobanda
Comisioane
Flexibilitate
Comunicarea cu banca
Ai recomanda acest credit bancar unui prieten?
  
Motiveaza calificativul acordat

Adresa de email

Parola

Nume

Cod de securitate
Cod securitate

Nu ai gasit creditul bancar cautat? Adauga creditul bancar

Adauga intrebare

Intrebarea (128 caractere ramase)
 
 
 
Cauta calificative: Profesori Medici Avocati Notari Arhitecti Contabili Traducatori Executori judecatoresti Evaluatori Institutii scolare Banci Produse bancare Asigurari Firme de asigurari Intrebari & Raspunsuri
Recomanda